Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter
Een uitvaartverzekering is in veel gevallen heel zinvol. Vaak is er niet voldoende geld beschikbaar om de onverwachte kosten van een uitvaart op te vangen. Het kan ook zijn dat u al een uitvaartverzekering heeft, maar dat u verzekerd bent voor een te laag bedrag. Door uw uitvaart nu alvast financieel te regelen kunt u onnodige zorgen voorkomen. Dit geeft rust voor uzelf en voor uw nabestaanden. Bekijk hier met welke uitvaartkosten uw nabestaanden mogelijk te maken krijgen:of vul hier de uitvaartkostenmeter in.

Passende verzekering
Veel mensen hebben persoonlijke wensen voor hun uitvaart. Wat uw wensen ook zijn, voor iedereen is er een passende Monuta uitvaartverzekering. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het verzekeren van een pakket van diensten met een aanvullend geld bedrag. Zo weet u zeker dat uw uitvaart goed wordt verzorgd en er geld voor extra wensen beschikbaar is.

Alleen een geldbedrag verzekeren kan ook, met de Uitvaart Geld-verzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit waarmee uw nabestaanden de kosten van de uitvaart kunnen betalen. De hoogte van het bedrag bepaalt u zelf. De uitvaartverzekeringen van Monuta bieden een goede dekking tegen een zeer scherpe premie en bovendien zijn kinderen gratis meeverzekerd tot 18 jaar.Waarom Monuta?
Monuta vindt het belangrijk dat nabestaanden met een goed gevoel op het afscheid kunnen terug kijken. Met haar jarenlange ervaring helpt Monuta nabestaanden om een afscheid vorm te geven dat past bij de overledene. Op deze manier is Monuta de steun bij iedere uitvaart.
Verzekerden van Monuta zijn zeer tevreden. Uit het klanttevredenheidsonderzoek dat het Verbond van Verzekeraars heeft laten uitvoeren door onderzoeksbureau GfK, wordt Monuta namelijk als beste uitvaartverzekeraar beoordeeld. Daarom werken wij graag met hen samen.
Wij adviseren u graag over een uitvaartverzekering die past bij uw situatie en aansluit bij uw uitvaartwensen. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en bekijken vervolgens welke (aanvullende) uitvaartverzekering het beste bij u past.

Neem contact met ons op en laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter.