Praktische ondersteuning bij uw uitvaartadvies

Even stilstaan bij
een compleet financieel advies

Praktische ondersteuning bij uw uitvaartadvies

U geeft uw klanten graag een goed én compleet financieel advies. Het opvangen van (onverwachte) uitvaartkosten hoort daar dus gewoon bij. Deze kunnen ongemerkt flink oplopen en niet al uw klanten hebben voldoende financiële middelen om de uitvaartnota te voldoen. Ons advies luidt dan ook: Vergeet niet om uitvaartkosten in ieder adviesgesprek mee te nemen!

Wij begrijpen dat het bespreken van uitvaartkosten soms lastig kan zijn. Daarom delen wij onze kennis en ervaring die wij in ruim 90 jaar hebben opgebouwd graag met u. Zo maken wij het u én uw klant gemakkelijker. Hier op Monuta Wijzer vindt u alle praktische marketingmiddelen bij elkaar die u ondersteunen bij een goed en passend uitvaartadvies.

Het aanbod van middelen is breed en afgestemd op de praktijk. Mocht u desondanks het juiste middel niet op Monuta Wijzer vinden, dan horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

Werkt u nog niet samen met Monuta, maar wilt u wel uitvaartkosten in uw totaal advies opnemen? Maak dan een afspraak met een van onze accountmanagers via bovenstaande contactbutton.